Ποιότητα & απόδοση σε σωστή τιμή

H γκάμα των υπηρεσιών της « ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ » περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις μετακόμισης που σχετίζονται με την αποσυναρμολόγηση, την επανασυναρμολόγηση , την τοποθέτηση επίπλων, καθώς και τη σύνδεση και την αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, με συνέπεια . Αμπαλάζ , Συσκευασία και Ανυψώσεις είναι μερικές από τις υπηρεσίες που η εταιρεία μας « ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ » είναι σε θέση να διεκπεραιώσει με επιτυχία και επαγγελματισμό .

Αμπαλάζ (τύλιγμα επίπλων)

Το αμπαλάρισμα απαιτεί μία τεχνική που γνωρίζουμε πολύ καλά.Τόσο η ποιότητα των υλικών όσο και η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό μας μπορεί να σας εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Περισσότερα
Συσκευασία

Η εμπειρία των ανθρώπων της μεταφορικής εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη συσκευασία μετακόμισης των αντικειμένων που θα μας εμπιστευθείτε.

Περισσότερα
Μεταστεγάσεις Εταιρειών – Οργανισμών

Με υπευθυνότητα αξιοπιστία και ασφάλεια και με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας αναλαμβάνουμε την μεταστέγαση της εταιρείας σας.

Περισσότερα
Σύνδεση & Αποσύνδεση Επίπλων

Αναλαμβάνουμε την αποσυναρμολόγηση καθώς και την συναρμολόγηση κάθε είδους επίπλου με βοηθό την μεγάλη εμπειρία μας και σεβασμό προς την περιουσία σας .

Περισσότερα
Μετακομίσεις

Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αντικειμένων σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

Περισσότερα
Ανυψώσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει ανυψωτικά όλων των διαστάσεων για την ασφαλή ανυψωτική μετακόμιση της οικοσκευής σας με ασφάλεια και σιγουριά στο καλύτερο δυνατό κόστος.

Περισσότερα
Αποθηκεύσεις

Αποθηκεύσεις και φυλάξεις, με τα πιο σύγχρονα μέσα, με απόλυτη ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Περισσότερα
Safe & Secure

You benefit from our experience in delivering effective solutions to the complex global supply chains of some of the world’s biggest corporations.

Οι μεταφορές-μετακομίσεις είναι ένα εργασιακό αντικείμενο που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αξιοπιστία , ταχύτητα

Διαθέτουμε δύο γραφεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα με συνεργάτη μας και να ζητήσετε την υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες σας